ACCIÓ DE GRÀCIES by RICHARD FORD

Download ACCIÓ DE GRÀCIES

ACCIÓ DE GRÀCIES

Product details:

File Size: 91 KB.
Print Length: 232 pages.
Language: English.
ASIN: .
Formats: PDF, ePUB & mobi.

About

ACCIÓ DE GRÀCIES

Frank Bascome és lhome comú de Nova Jersey. Cinquanta-cinc anys. Exnovel·lista i excronista esportiu. Professió actual: agent immobiliari. Dos matrimonis i un divorci. La novel·la arrenca a la tardor de lany 2000. En poc temps, en Frank ha hagut dassimilar la separació de la seva segona dona, que lha abandonat pel primer marit, a qui donava per mort, i sha hagut de sotmetre a un tractament de iode radioactiu per vèncer un càncer de pròstata.

Ara es recupera i acaba dentrar en una fase de pragmatisme optimista que ell anomena Període Permanent. Mentre recorre lestat de Nova Jersey, en Bascombe observa el paisatge canviant de centres comercials i solars per construir, reflexiona sobre els costums i les excentricitats dels seus compatriotes i aplega forces per afrontar el dinar familiar imminent dAcció de Gràcies.

Amb aquesta història, Acció de gràcies és la tercera part de la tetralogia de les aventures i desventures de lantiheroi Frank Bascombe, amb les que composa un retrat perfecte sobre la vida social i moral del Estats Units de després de la postguerra.

Feedback

  • If you need help or have a question for Customer Service, Contact Us
  • Do you believe that this item violates a copyright? DMCA

People who read this also enjoyed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home » Literatura » ACCIÓ DE GRÀCIES