LUMEA ÎN OGLINDĂ by G. MOSARI

Download LUMEA ÎN OGLINDĂ

LUMEA ÎN OGLINDĂ

Product details:

File Size: 59 KB.
Print Length: 497 pages.
Language: English.
ASIN: .
Formats: PDF, ePUB & mobi.

About

LUMEA ÎN OGLINDĂ

„Mă bucur că acest scriitor român din Israel nu încetează la mii de kilometri de țară în care s-a născut să se simtă scriitor român. Cu umor, cu inteligență, cu acea ascuțime de spirit care îi caracterizează dintotdeauna pe evreii-români el și-a creat un loc al sau în literatura română contemporană.“ – Răzvan Voncu).„G.

Mosari este scriitorul călătoriilor sale, care percepe lumea cea mare povestind pe un ton degajat, plăcut, atrăgător. Se exprimă firesc, calm, cuvintele lui sunt temperate, el nu se extaziază.

E zgârcit la capitolul superlative, se delectează fără exaltări. Ceea ce are de spus exprima firesc, nuanțat, pe ici pe acolo câte o remarcă inteligentă, spirituală, sau un fior liric, totul într-o românească impecabilă.“ – Zoltan Terner.„G. Mosari a scris multe și bune cărți cu impresii din diferitele lui călătorii. Ajunsesem să-l considerăm un specialist în materie. Acum, în recentul lui volum Lumea în oglindă ne-a surprins prin abordarea unei noi tematici.

Cartea lui Mosari nu este numai o prezentare a marilor actori și a artei lor scenice. Indirect, se constituie ca un memorial scris cu vervă și cu umor.“ – Iosif Eugen Campus„O carte pe care n-o lași din mână, o lectură pe care o poți relua oricând pentru a te plimba, fie și imaginar, prin lumea largă.“ – Iulia Deleanu)„Îmbinând notații directe pe viu, cu fermecătoare digresii livrești, spiritul sintetic cu fină observație morală G. Mosari rămâne un maestru al jurnalului de călătorie, cu nimic mai prejos decât iluștrii înaintași ai literaturii noastre“.

– Ion Cristofor

Feedback

  • If you need help or have a question for Customer Service, Contact Us
  • Do you believe that this item violates a copyright? DMCA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home » Literatura » LUMEA ÎN OGLINDĂ